Doba na kterou jsme všichni čekali je tady

05.12.2020

Dne 14.3.2019 jsem napsala na starém blogu toto:  

NOVÁ ÉRA, PŘELOMOVÉ PŘESTUPY A ENERGIE

Již je tomu pár let, když jsem poprvé začala psát a sdělovat, že přicházejí nové energie a s nimi i nové duchovní zákony. Nejvíce to bylo už tenkráte zřetelné ve finanční sféře. Už tenkráte mi bylo sděleno, že je zapotřebí tato změna zákonů, protože lidé se naučili zneužívat energie a obcházet to, co je mělo posouvat.

Nu a je to tu, jsme v nových energiích. Nejsou to konečné energie, je to jakýsi vstup do mezi prostoru mezi starým a novým. Teď je ten čas, kdy nejvíce lidstvo pocítí skrze své životní těžkosti nutnost změnit své myšlení a postoje. Teď nejvíce lidí je ne-mocných a nebo je to mele v jiných životních tématech. A co s tím? Rada je velice jednoduchá. UDRŽET SI VŽDYCKY POZITIVNÍ MYSL. Nevyhýbat se řešení, ale naučit se to řešit jinak a hlavně smýšlet jinak. A nezapomínat, že mnohé duchovní techniky už teď začínají být špatnými sluhy. Oni stále mají svou moc, ale .... ano je tam už to ale, ale - které svou tvář teprve ukáže, ale - které mnozí stále nechtějí pochopit či přijmout.

Rok 2019 je takový přelomový, rok 2020 už na plno nás vede skrze pokoru, víru a vděčnost. Ano duchovní učení a bádání je jedna věc, ale nezapomínat na to, že žijete ve světě hmotném, fyzickém, to budete pociťovat čím dál více. Ti kteří jsou slepí se začnou probouzet. Ti co popírali energie je začnou objevovat a ti co se ztrácí v duchovnu se budou vracet do fyzična. Nic není důležitější, vždyť co by bylo tělo bez ducha a co by byl duch bez těla. :-)

Nový řád přichází na svět, ať chcete nebo nechcete, ať to přijímáte svým vnějším vědomím, či nikoliv. Je pouze na vás samotných jak se k tomu postavíte a jak budete i nadále prožívat své životy. Stále platí, že VY A POUZE VY SAMI JSTE TVŮRCI SVÝCH VLASTNÍCH ŽIVOTŮ A SKRZE SEBE TVOŘÍTE SPOLEČNĚ SPOLEČNOST VE KTERÉ ŽIJETE.

A co bych k tomu dodala dneska ? 5.12.2020

Zneplatňují se veškeré staré koncepty, systémy, dokonce i zákony se mění. Změny se dotýkají všeho a všech. Každý jedinec se teď ocitá v období vlastní sklizně, v období kdy se každý jedinec řadí do různých sekcí/dimenzí. Každý jedinec se dle skutečného vnitřního nastavení rozhoduje kam a jakým způsobem půjde dál. 

Každý jedinec prochází  hlubokou proměnou.  Každý dojde do bodu "vytržení" kdy je to podobné jako by člověk byl ve vakuu, tam projde každý určitou očistou a proměnou. U některých jedinců toto vytržení bude stupňované, každý dle originality svého Já. Zde je má rada. Uvědomit si, že vše je v souladu s božstvím a neztratit směr. Nepropadat panice, ale o to více se zaměřit na probuzení lásky  a světla v sobě samé.  

Vakuum je místo bez času a prostoru. Uvědomte si, že vše je dnes možné, že to co dříve se zhmotňovalo roky, dnes jde lusknutím prstu. Všechno má svůj čas. Je důležité neztratit víru, víru v sebe samé, víru v božství v nás. 

Zapomeňte na to co dříve platilo, na staré techniky. Vyprázdněte své vědomosti, staré pravdy, aby se udělalo místo pro nové vědění, nová pravda, nové zákony.  Přestaňte  hledat ve starých knihách (ano jsou moudré, ale většinu z vás brzdí) A začněte žít  PŘÍTOMNOSTÍ . Vše co bylo, vás dostalo do bodu tady a teď. Splnilo to svůj účel. Pusťte to a nechejte to proměnit. Nic nedržte, všechno pusťte, jen tak může přijít to nové. 

 Vy kdož jste ovládáni chtíčem, uvědomte si kam, na jakou stranu, do jakých energií chtíč patří, uvědomte si co vám tím vaše nitro chce říci, co to vypovídá o vás dnes. Vše se znásobuje, vše je projeveno proto, aby to bylo uchopeno a mohlo s tím být vědomě naloženo tak, jak vy sami uznáte za vhodné. Vše se dnes násobí. Jste vědomé bytosti a vy sami si tvoříte to co prožíváte a prožívat budete. Buďte bdělí, vnímaví a láskyplní sami k sobě i k druhým. Upokojte rozbouřené moře v sobě samých, přestaňte mrhat svými silami a najděte v sobě lásku, klid, mír a víru. 

Nejste sami, je zde mnoho bytostí ku pomoci, ale každý jedinec je tvůrcem svého života a dnes je čas shodit veškeré nánosy posbírané na cestě životem, najít sebe samé aby božství v nás mohlo býti projeveno v plné síle. 

Vaše EvaS vám všem přeje kouzelný vánoční čas. Kdy energie jsou a budou sílit. Čas na který jsme tak dlouho čekaly a který už přichází. Probuzení nás samých je tady. 

https://www.evas2.cz/
© 2020 - 2021 EvaS2 blog, Eva Strmisková / Všechna práva vyhrazena.
www.evas23.webnode.cz
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky