Právě teď jde o hodně

11.06.2023

Stále jsme ve válce, nenechte se mýlit tím vnějším klidem. Teď se vše odehrává v morfickém poli. Jsou důležité každé myšlenkové pochody každého jedince. Takže se stále zaměřujte na svůj osobní růst. Sledujte své vibrace. Vibrujete strachem? Nebo Vírou ? Na jaké straně v této válce ve skutečnosti stojíte? Nerozhoduje chtění, ale faktická čistota vibrací vás samých.

Žádný člověk není dokonalý, takže uklouznutí či nedostatečnosti se nebojte, důležité je, jak sami se sebou pracujete. Pokud si myslíte že stojíte, tak ve skutečnosti nic na světě nestojí, pokud jdete, směřujete, posouváte se ku předu, k dokonalení samu sebe, tak gratuluji.
Sebeláska, sebeúcta, sebehodnota. Téma jedinečné a měřítko Vás samých.
To že vše se hned projevuje ve hmotě, asi nemusím zmiňovat. Je to proto, aby jste to mohli hned měnit, aby jste si uvědomili co ve skutečnosti vysíláte.

A jen dodám, že těžké časy, viditelně těžké časy nás ještě čekají, a jak těžké budou se rozhoduje právě v této tiché válce která právě běží v plném proudu.

S láskou a úctou EvaS 

https://www.evas2.cz/
© 2020 - 2021 EvaS2 blog, Eva Strmisková / Všechna práva vyhrazena.
www.evas23.webnode.cz
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky