Vše co se naučíš, platí jen chvíli!

28.01.2023

Dneska, chceme-li být úspěšný, musíme přijmout fakt, že to co se naučíme, bude platit chvíli a pak se budeme muset učit něco jiného. Doba je zrychlená. Dám malý příklad. Před 200 lety bylo možné naučit se od rodičů jak žít, a opravdu to fungovalo. Když byl táta pekař, tak bylo možné se od něj naučit řemeslo. Byl to návod jak dělat dobrou práci, jak se uživit. A fungoval. Kopírovat dneska rady rodičů je cesta slepá. co fungovalo před dvaceti lety, vše jde tak neuvěřitelně rychle vpřed, že někdy když máte data stará tak půl roku, tak jsou kompletně zavádějící. A to nejen ohledně vydělávání peněz, platí to i v osobním růstu. Dneska v osobním růstu mnoho lidí používá stará data, na posun to není špatné, ale pokud člověk tyto stará data drží, stojí často na místě nebo se nevědomky točí v kruhu. 

Dnešní člověk, chce-li být úspěšný, musí počítat s tím, že se bude celý život učit. Nové energie o kterých se tak často hovoří, přináší právě to, že by si člověk měl zvyknout na permanentní změnu, a emocionálně ji dobře snášet. Dnešní děti by se měli připravit na stálou změnu, měli by se naučit mít tu změnu rádi  a fungovat v ní. Je důležité rozpoznat, že je čas přestoupit do nového vlaku. A také se naučit být z těch změn radostný, přijmout to jako "normální" věc. Každopádně když se podíváte na dění posledních let, tak vás určitě napadne, že to dění nás něco takového učí. Ukazuje nám to, že je zde změna, která nás učí jinak myslet, jinak jednat. Ukazuje nám to/ učí nás to nepřijímat žádné dlouhodobé závazky tak lehkomyslně jako dřív. Nehrnout se do hypoték či dlouhodobých projektů, bez hlubokého prozkoumání. 

Všem přeji být připravený na to, že svět se neustále bude měnit a věřím, že vy se budete měnit sním a v těch změnách si udržíte lehkou mysl a život v radosti. 

Vaše EvaS, která po pauze, kterou potřebovala pro svou změnu, se opět vrací a je zde ku pomoci všem, kteří jí potřebují.

www.evas2.cz

https://www.evas2.cz/
© 2020 - 2021 EvaS2 blog, Eva Strmisková / Všechna práva vyhrazena.
www.evas23.webnode.cz
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky