Znáte Solárního anděla?

21.02.2021

Solární anděl není totožný se strážným andělem. Strážný anděl je vždy mlhavým odrazem Solárního anděla. Váš Solární anděl se ztotožňuje s vaším životem a se vším co přetrvává. Pomáhá vám nalézt váš vyšší cíl a vidí-li, že se vám nedaří k němu směřovat, může udělat nezbytné úpravy.  Solární anděl tká tělo vaší duše ze světla a barev. Zesiluje volání vaší duše, když jste připraveni tvořit fyzické tělo a pomocí vibrací a zvuků přivolává vhodné druhy molekul pro váš současný život. Pomůže vám, aby jste v okamžiku smrti si byli plně vědomy, toho, že se vaše duše osvobozuje z fyzického těla, abys jste mohly vstoupit do těla zářivého

Solární andělé vždy pracují v souladu s evolucí. Vašeho solárního anděla nemůže nikdy nic přimět k tomu, aby vám přinesl cokoli, co by směřovalo proti vašemu rozvoji.

Aby jste pochopili vztah mezi vámi a vaším Solárním andělem, vzpomeňte si jak hluboce dokážete milovat své děti. Dítě je na vás závislé svým vývojem- dokonce i životem. Jestliže hluboce milujete své dítě, učíte ho všemu s nekonečnou trpělivostí. Akceptujete to, že umí komunikovat pouze omezenými myšlenkami a úvahami i to, že má omezenou schopnost chápat širší svět, v němž žijete. Na daleko vyšší frekvenci je Solární anděl vaším učitelem, tím jediným, kdo má pro vás dokonce hlubší lásku, která vynáší do vyšších dimenzí. Když přivoláte Solárního anděla do svého života, získáte příležitost naplňovat se duchovními energiemi, které vám dávají schopnost začít pulsovat životem a být naplněný láskou, nepodobnou čemukoli, co jste kdy poznaly. Budete vnášet tuto andělskou přítomnost do své mysli a srdce.

Solární anděl vám přináší přesně tolik světla, kolik dokážete využít a vyjádřit. Nic na této Zemi, žádná nemoc, bolest, ani žádná životní situace vám nemůže zabránit ve spojení s vaším Solárním andělem.

Svého Solárního anděla můžete cítit pouze tehdy, vytvoříte-li kolem sebe vhodný prostor. Příprava tohoto prostoru ukazuje vaší hlubokou vůli k léčení a k transformaci vašeho těla. Podmínky které připravíte pro setkání s vaším Solárním andělem, určují nakolik vám může pomáhat. Při jejich vytváření nechejte stranou všechny představy o tom, jaký očekáváte zážitek, a přestaňte přemýšlet o tom, jak asi bude Solární anděl vypadat. Neočekávejte, že uvidíte andělskou tvář, bytost s vlajícím bílým rouchem nebo že uslyšíte andělský hlas. Většina lidí nevidí, neslyší ani necítí nic neobvyklého, i když se to někdy může stát. To co je důležité není zážitek slyšeného nebo viděného, ale vaše postupující a zvyšující se odevzdání do spolupráce s vaším Solárním andělem. Jak se toto spojení bude prohlubovat, budou postupně mizet všechny překážky ve vašem těle a mysli tak, aby váš Solární anděl s vámi mohl těsněji spolupracovat.

Jen tehdy, utišíte-li množství hlasů vaší vlastní osobnosti a vašeho okolí, můžete ucítit přítomnost Solárního anděla. Váš Solární anděl se na vás obrací na jiné frekvenci, než funguje váš rozum

Jakmile bude s vámi váš Solární anděl moci plně spolupracovat, bude se jeho přítomnost objevovat velmi reálně. Přinese proud síly, která pulsuje v určitém rytmu a má svůj určitý tón a barvu. Možná, že na začátku získáte jen malé množství této energie, ale až se jí vaše tělo přizpůsobí, bude jí stále přibývat. Dokonce i v případě, že se vás Solární anděl dotkne jen na kratičký okamžik, odstartuje proces léčení a rozvoje. 

Tak takto nějak začíná při mých meditacích seznamování se Solárním andělem. 


Kdo to je vlastně ten Solární anděl? Je to část nás samých, podobně jako náš anděl strážný. Jenomže je mnohem méně známý. Nedokáže se objevovat  mimo naše tělo, dokonce abychom s ním navázaly kontakt, nestačí ho jen oslovovat a žádat. Je zde mnohem hlubší proces. Já učím poznávat tohoto úžasného Solárního anděla skrze vedené meditace. Když se člověk propojí, a začne s ním spolupracovat, tak se často stává, že dostává přímým kanálem odpovědi na své nevyřčené a často i nevyslané otázky. Je to takové hluboké propojení se svým nejhlubším Já.
A proč vás takto seznamuji se Solárním andělem? To aby jste pochopily, že nejsme jenom tělo, duch a duše, jsme tvořený z mnoha Já, z mnoha nádherných energií, které tvoří náš celek, to co vnímáme jako JÁ JSEM. 


Vaše EvaS vás tímto s pokorou a láskou zve na své skype meditace a nebo jiné akce.  

https://www.evas2.cz/
© 2020 - 2021 EvaS2 blog, Eva Strmisková / Všechna práva vyhrazena.
www.evas23.webnode.cz
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky