Co je dnes nejdůležitější?

09.10.2020

Občas se mi v praxi lidé ptají. K čemu to je celý ten proces sebeléčení a osobního růstu, když si procházíme  děním, kde nás to válcuje a ještě nějakou chvíli válcovat bude?  Já vnímám to, že bude ještě více přituhovat a bohužel to není věc na pár měsíců. Buďme připravený na roky. Mám informace ohledně času, ale před nedávnem jsem dostala také časovou informaci a po pár týdnech čas byl ve stejné otázce jiný. Důvod je jednoduchý. Dneska  se prostě všechno mění ze dne na den a veškeré to dění kolem nás reaguje na nás, lidstvo. Nejsme v nějakém dění uzavřeni, ale naopak, jsme to mi kdo tím vším hýbe. 

Dneska více než kdy jindy je důležité na sobě pracovat, nenechat se vláčet proudem strachu. Dneska víc než kdy jindy je na nás vyvíjen nátlak abychom uchopili konečně svou svobodnou volbu a začali tvořit, stali se vědomými tvůrci. Dneska více než kdy jindy je důležité VĚŘIT, věřit sobě samým a vesmíru.
Je důležité vědět co chceme a na tom vědomě pracovat. Je důležité mít směr a za tím si jít, přitom se nedržet času. Je důležité být tady a teď , neřešit minulost, nežít budoucností. Protože jen tady a teď je cesta to vše ustát. Jen v přítomnosti tvoříme zdravé Já a svou budoucnost. 

Ano toto těžké období bude pravděpodobně ještě těžší. Neboť vesmír nás všechny potřebuje probrat, pořádně to s každým jedincem zatřese, aby konečně každý pustil vše co pustit má a začal žít. Žít ve svobodě a plnohodnotně. Takže bděle, probuzeně a v přítomnosti.  

Když koukám na lidi ve své praxi, to co zrovna řeší, vidím kam jdou a jak si právě stojí. A když padne otázka na čas, kdy už se to stane, kdy dojdu do toho bodu, je zde velké učení které zkusím shrnout do všeobecné roviny. 

Všichni, celé lidstvo, celá planeta procházíme obdobím veliké změny. Je to období precizně naplánované, přesto se mění dle toho jak lidstvo reaguje. Nic není dané, přesto si uvědomte, že nikdo nejsme sám. Rada  mých průvodců na toto období zní:  Držte se toho co ve svém životě chce, pracujte na sobě, mějte směr. Protože až toto těžké období skončí, bez tohoto vám nebudeme mít co dát. Teď sázíte a okopáváte a staráte se o svou zahrádku, čiňte tak s láskou a respektem k sobě samým a neřešte kdy budete sklízet plody. Mějte víru, že sklizeň přijde v ten nejvhodnější čas a každý sklidí dle toho jak se staral a jak jednal. 

Ještě jeden vzkaz tu je, velice stručný, ale pokud se zamyslíte můžete poznat tu hloubku: Bez směru a víry  vás to dění dnešních dnů spálí.

Takže žijte přítomně a bděle, neřešte nic skrze strachy, ale taky strachy nepotlačujte. Nenasazujte si růžové brýle, nedělejte, že se vás dění dnešních dní netýká, týká a to velice hluboce. Strachy se dají uchopit i konstruktivně :-) Mějte víru, víru v sebe samu a podle toho konejte. 

Vaše EvaS vám všem žehná a věří vám. Vždyť jsme dokonalé bytosti a jen se vracíme zpět na božskou cestu. Zpět sami k sobě, sami do sebe. 

https://www.evas2.cz/
© 2020 - 2021 EvaS2 blog, Eva Strmisková / Všechna práva vyhrazena.
www.evas23.webnode.cz
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky