Co dělat dnes? Jak reagovat na dění kolem?

18.03.2021

Protože se mi stále ptáte, tak opět se asi budu v mnohým opakovat, ale myslím si, že je to potřebné. Teď jsem měla telefonát od někoho, kdo nahlídl do budoucnosti a moc tomu co viděl nerozuměl, chtěl vysvětlení o tom, co si o tom myslím já a jestli mohu říci co já o budoucnosti vím. Ano občas nějaký střípek z budoucnosti posílám do světa. Ale stále opakuji, abychom se nesoustředili ani na budoucnost ani na minulost. Od začátku tohoto kolotoče říkám, že bude hůř. Ano hůře už je, ale ne každý to vnímá jako nějaké zlo. Ten co totiž nečekal až bude lépe a reagoval z přítomnosti, ten byl na to co přijde připravován a tak pocity jsou teď v klidnějším režimu. Píši o tom podrobněji v několika starších článcích. Ale také říkám, že až se lidé proberou a už na nás nebude platit toto bububu, tak je zde plán druhý a tam mnozí řeknou "zlaté roušky". 

Nechci strašit, to nemám v úmyslu. A také slyším jak mnozí říkají, že to na co se soustředíme, to se stává a že tedy máme si vizualizovat realitu růžovou. Jenomže lidi, je to sice pravda, ale k tomu vám jako terapeutka, která nahlíží do mnohých lidí ve zkratce řeknu své poznání. To jak ve skutečnosti mnoho z vás funguje. 

Vizualizovat si krásnou realitu, to umí asi každý. Jenomže pokud v sobě strachy zavřete, popřete a nezpracujete, ve skutečnosti žijete jen v iluzi a taková iluze může být pro vás samotné nebezpečná, protože každá iluze jednou praskne. A taky když je naše vizualizace povrchní, stejně tvoříme to co máme uvnitř nás a ne co si projektujeme do hlav. Pravda je jediná cesta. Ta pravda která je v nás!!! Tady mnozí máte odpověď i na to, proč vám některé praktiky nefungují a jiným ano. Proto také všechno co chcete v sobě měnit jde skrze vás samý, skrze poznání vás samých. Proto když chcete ve svém životě něco změnit a najdete si rychlejší cestu, která nevede skrze poznání vás samých, tak to buď nefunguje a nebo jen na čas, za čas se objeví něco podobného, co budete řešit. Obcházení se nevyplácí, ne dlouhodobě. Ale to jsem odbočila. 

Takže zpátky k věci. Co dělat, pokud člověk chce tuto dobu přejít co nejlehčeji? 
Slyšela jsem i odpověď od některých z vás, že nechat to být, vše je jak má být. Zde ale moje Já odpovědělo, že to je v dnešní době nebezpečné. Uvědomte a nebo přijměte tu možnost, že se nyní nacházíme ve válce. Ano jsme ve válce, není to válka zbraní, ale je to válka. Když přijmete to, že nežijete v době míru, ale ve válce, tak to je první krok k tomu, aby jste pochopili, že je zde důležité být v jiném nastavení. Nic nedělat, nezajímat se není cesta. Ale také plašit a strachovat se je cesta do pekel. Neumím vám všeobecně poradit tu jinou (ne úplně střední cestu, ale jinou cestu). Asi proto, že každý to má jinak. Jsou lidi kteří v této době mají být hlasy co jsou slyšet. Jsou lidi co se mají bouřit a bojovat, jsou tu i tací co mají žít v tichosti své životy a podporu dávat svým vnitřním nastavením.... je zde obrovská škála různých ces dle jedinců a plánů duší. Proto více dnes než kdy jindy je důležité naslouchat sami sobě a ne druhé, ať už hovoří kdokoli. 

  • Najděte, hledejte své Já. Dívejte se do svého Já tak často, jak můžete. (Každý má svou techniku). Poznávejte své Já. 
  • Neřešte minulost, nezasekávejte se v budoucnosti, pokud to samo nechodí, nenahlížejte do budoucnosti. Protože pouze z přítomnosti můžete slyšet své vlastní vedení, které vás krok za krokem povede tou správnou cestou. 

Ano. Je to tak, že pokud chcete co nejlehčeji projít touto nelehkou dobou, je to o tom, neřídit se strachy, neřídit se pravidly, ale naučit se v ukotvenosti přítomna naslouchat své vlastní vedení. Ono vám pravděpodobně občas našeptá věci, které vám nebudou dávat smysl, ale pokud opravdu budete naslouchat tomu svému pravému vedení, pak se není čeho obávat. Je to ta jediná cesta, která vede bezpečně k cíli. 
Dneska je důležité uvědomit si, že jste tvůrci, že jen vy skrze svou svobodnou volbu  si ve skutečnosti tvoříte svůj život. Ano je zde plán duše, ale svobodná volba člověka je mu nadřazená. Ale o tom třeba podrobněji jindy. 

Důvěra v sebe samu, důvěra ve své vedení je dneska důležitá!  Pokud jste v této disciplíně slabí, nevadí, trénujte a pracujte na zlepšení. Každý jsme jedinečný a u všech se počítá s tím, kde se zrovna nachází. Lenost a strach se nevyplácí. Omluvenky se nevyplácí. Takže se seberte a konejte dle svého jediného pravého hlasu, který ke každému hovoří. Naslouchejte mu a pokud si myslíte, že vy ho neslyšíte, uvědomte si, že nikdo ve skutečnosti nejsme odděleni od svého vedení. Každý jsme jinde na svém vzestupu, ale všichni  máme své vnitřní hlasy a vedení. To že jeden je slyší tak a vy ne, neznamená, že mu nenasloucháte, jen to třeba nemáte zvědomněmý. Takže začněte sledovat a učit se jak to máte, rozhodněte se, slyšet své Já jasně a jděte se za tím. 

Vaše EvaS je zde pro všechny, kdo cítí, že by potřebovali pomoc či vedení. 

A tímto vám všem, kteří jste se mnou v této zajímavé, revoluční době. Vám všem přeji požehnané dny plné radosti a lásky.  

https://www.evas2.cz/
© 2020 - 2021 EvaS2 blog, Eva Strmisková / Všechna práva vyhrazena.
www.evas23.webnode.cz
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky