Je čas svítit, aneb co to znamená

11.02.2023

Vždy když toto téma nějak vyleze na povrch, vzpomenu si na jednu ženu, která přišla do mé praxe s tím, že nesvítí. Dneska bych více chtěla rozebrat, co to vlastně znamená a jak to funguje. Co si ty teď představíš pod pojmem, svítit. Co uděláš když bys chtěl/a více svítit? To jsou velice důležité otázky, které když si zodpovíš sám/sama, hodně ti odkryjí o sobě a tvých vlastních pochopení. Člověk by si vždy měl uvědomovat jak on to sám má, už pouhé uvědomění totiž vytváří ty nejnitěrnější změny.  Je to mnohem větší síla, než přijímat vnější pravdy. Člověk vědomý si uvědomuje sám sebe a proto takový člověk mnohem jednodušeji a rychleji dělá na svém Já změny. 

Jak víme, vše je energie. Vše se vším souvisí a co vysíláš, to přitahuješ. Mnoho lidí chodí na kurzy, semináře a učí se různým praktikám. Ale pokud člověk nedělá změny vnitřní, pouze ty vnější, je to vše zbytečné. Například, když člověk čistí své čakry, koupe se v bylinných koupelích, očišťuje se od energetických nánosů vně, ale zároveň zůstává plný bláta uvnitř. Je to vše zbytečné. Pokud si člověk dělá různé energetické ochrany a přitom ubližuje druhým, je to nejen zbytečné ale z mé zkušenosti i pro takovou osobu škodlivé. Je zbytečné se věnovat meditacím a čemukoli jinému, pokud si sebou nenesete vnitřní změnu.  

Vše co děláte, měli by jste dělat skrze sebe samý. Změna by měla procházet zevnitř ven a vnější praktiky jsou nápomocné a silné jen, souzní-li s vnitřními pochody vás samotných. Svítit může jen ten, který má světlo v sobě, který se očišťuje od nánosů tmy/bláta/. Tam kde je světlo, není tma, tam kde je tma není světlo. A stíny, ty tu budou vždycky. Stále je co zlepšovat, důležité je být vnímavý sám k sobě a bdělý. Všichni jsme světelné bytosti, jen občas je uvnitř nás tolik bláta, že je to naše světlo schované. Je na nás se očišťovat a nebo zůstat tam kde jsme :-D Ve skutečnosti je vše správné. 

EvaS vám všem přeje naplněný život ve světle a lásce. 

www.evas2.cz

https://www.evas2.cz/
© 2020 - 2021 EvaS2 blog, Eva Strmisková / Všechna práva vyhrazena.
www.evas23.webnode.cz
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky